Strona główna

Nasze tradycje Filozofia działania Najwyzsza jakość Certyfikaty i wyróznienia Ochrona środowiska Nasza oferta Współpraca Kontakt Nowości Katalog on-line
jakie otrzymaliśmy, świadczą o naszej kompetencji i pełnym profesjonalizmie działania. Są to między innymi:

> certyfikat zgodności Systemu Zarządania Jakością z wymaganiami normy PN-ISO 9001 przyznany przez SGS Yarsley International Certification Services (2000), MUSISZ posiadać Adobe Acrobat Reader aby obejrzeć certyfikat Zobacz zdjęcie Zobacz zdjęcie Zobacz zdjęcie
> certyfikaty uprawniające do oznaczenia wyrobów znakiem bezpieczeństwa "B" wydane przez Ośrodek Jakości i Normalizacji Przemysłowego Instytutu PIMOT oraz Polskie Centrum Badań i Certyfikacji w Warszawie (2000), Zobacz zdjęcie Zobacz zdjęcie Zobacz zdjęcie Zobacz zdjęcie
> certyfikaty jakości przyznane przez Urząd ds. Certyfikacji Wyrobów Samochodowych NAMI Fond w Moskwie (od 1998), Zobacz zdjęcie Zobacz zdjęcie Zobacz zdjęcie
> certyfikaty jakości przyznane przez Państwowy Komitet Ukrainy ds. Standaryzacji, Metrologii i Certyfikacji w Kijowie (od 2001), Zobacz zdjęcie Zobacz zdjęcie
> certyfikat godła "Dobre, bo polskie" przyznany przez Towarzystwo im. Hipolita Cegielskiego, Izbę Rzemieślniczą i Wielkopolskie Zrzeszenie Handlu i Usług, Zobacz zdjęcie
> znak Wielkopolska Jakość przyznany przez Unię Wielkopolan (1995), Zobacz zdjęcie
> Medal Złotego Lwa przyznany przez Izbę Przemysłowo-Handlową Południowej Wielkopolski (1997),
> tytuł Wzorowego Uczestnika Programu Unii Europejskiej Exprom II przyznany przez Polską Fundację Promocji i Rozwoju Małych i Średnich Przedsiębiorstw (2000),

Braliśmy udział w ogólnopolskim konkursie "Europejska Firma" dla małych i średnich przedsiębiorstw, pod honorowym patronatem Sekretarza Komitetu Intergacji Europejskiej prof. Danuty Hubner organizowanym wspólnie przez Raiffeisen Bank Polska S.A. i Businessman Magazine przy współpracy z lokalnymi izbami gospodarczymi.
Jesteśmy członkiem Izby Przemysłowo-Handlowej Południowej Wielkopolski.

Uczestniczyliśmy w wielu liczących się imprezach targowych:
> targi Motoryzacyjne w Poznaniu i obecnie "Poznań Motor Show", http://www.motorshow.pl Zobacz zdjęcie
> Auto Mechanika, Frankfurt, Niemcy, http://www.iaa.deZobacz zdjęcie
http://automechanika.messefrankfurt.com Zobacz zdjęcie