Strona główna

Nasze tradycje Filozofia działania Najwyzsza jakość Certyfikaty i wyróznienia Ochrona środowiska Nasza oferta Współpraca Kontakt Nowości Katalog on-line
z naszymi klientami zawsze odbywa się na partnerskich zasadach, bowiem, co oczywiste, musi ona przynosić obopólne korzyści. Dlatego też każdy odbiorca filtrów ASSO ma prawo ocze kiwać od nas pełnej dostępności asortymentu, krótkich terminów dostaw oraz profesjonalnego doradztwa technicznego. Nasi stali partnerzy handlowi mogą również liczyć na atrakcyjne upusty cenowe zagwarantowane w indywidualnie negocjowanych umowach. Przez lata zbudowaliśmy w Polsce sprawnie działającą sieć handlową i cały czas poszukujemy dynamicznych, konsekwentnie rozwijających się firm, z którymi moglibyśmy współpracować. Dodatkowo nasi przedstawiciele handlowi są zawsze do dyspozycji i służą informacjami z pierwszej ręki oraz fachowym doradztwem. Wszystkie filtry ASSO można także zamówić przez Internet. Mamy stałych odbiorców w Europie Zachodniej i Wschodniej. Jest to efekt nie tylko naszych wieloletnich doświadczeń, solidności i otwartości w stosunku do każdego klienta, ale także konkurencyjnych cen. Obecnie przygotowujemy się do sprzedaży filtrów na pierwszy montaż.